Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hei,

Kiitos alustavasta mielenkiinnostasi osallistua kansainväliseen POSEIDON-PHACT tutkimusprojektiimme, jonka aiheena on sosiaalisen eristäytymisen vaikutus elämäntapaan ja hyvinvointiin COVID-19 pandemian aikana. Tähän mennessä lähes 900 henkilöä 31 maasta on osallistunut tutkimukseemme.

Valitettavasti kyselyntäyttösi jäi joko kesken tai lomakkeen lähetys ei onnistunut. Tutkimukseen osalistumisesi on meille tärkeää!

Haluaisimme muistuttaa, että pyydämme nimesi ainoastaan tarkistus- ja tutkimusprotokollatarpeisiin. Näitä tietoja ei paljasteta eikä käytetä aineiston analysoinnissa.

Täten pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään kyselyn uudelleen.

Täyttääksesi kyselyn uudelleen, mene osoitteeseen http://poseidon-phact.prokopenkogroup.org/. Kuten kyselyn ensimmäisellä täyttökerralla, sinua pyydetään täyttämään sähköpostiosoitteesi, jota seuraa varmistuskoodi antamaasi osoitteeseen. Käytä tätä uutta varmistuskoodia.

Voit tarkastella tutkimuksen alustavia tuloksia milloin tahansa ylläolevasta osoitteesta. Lähetämme myös tutkimukseen osallistuneille päähavaintomme tutkimustuloksista muutaman kuukauden kuluttua. Tutkimuksen lopulliset tulokset ja johtopäätökset tullaan julkaisemaan tieteellisissä julkaisuissa ja mediassa. Voit myös seurata Surreyn yliopiston uutisointia tutkimuksestamme.

Toivomme saavamme mahdollisimman suuren määrän vastauksia, joten voit vapaasti jakaa linkkiä ystävillesi, perheenjäsenillesi ja kollegoillesi.

Olemme erittäin kiitollisia käyttämästäsi ajasta ja osallistumisestasi projektiimme!

Professori Inga Prokopenko, Surreyn yliopisto, Yhdistynyt Kuningaskunta

POSEIDON-PHACT projektiryhmän puolesta

  • No labels